+45 70 777 100

Billig Advokat

Advokater er ikke kendt for at være billige – men internettet er med til at skabe en transparens på markedet, der ikke er set før.

Og denne transparens, denne gennemsigtighed, kan hjælpe dig med at finde en billig advokat til den opgave du står og har brug for at få læst.

Der er især en række ”standard”-advokatopgaver, hvor det er muligt at få en fast og lav pris fra den advokat, der skal lave opgaven. Noget, der ikke var særligt normalt for bare 10 år siden.

Der er fx tale om:

Og mange andre lignende opgaver.

Har du brug for en advokat til at udføre en af disse opgaver, kan vi med Advokatprofilen.dk og JUF.dk indhente 3 tilbud fra advokater.

De 3 tilbud har du inden for 24 timer og er typisk alle med en fast pris. På denne måde kan du nemt finde en billig advokat til den opgave, du står og skal have lavet.

Udfyld vores formular herunder – så er du allerede videre og sidder snart med dine 3 tilbud på hånden.

Husk: Billig advokat er ikke nødvendigvis den bedste

Som det er med så mange andre ting bør prisen ikke være det eneste parameter ofor hvilken fagmand, du vælger.

Pris er et af flere parametre, du bør medtage i dine overvejelser. Et lige så vigtigt parameter kan være kemi mellem dig og den advokat, du overvejer skal løse din opgave.

Taler du godt med den knap så billige advokat, gør det ikke noget, at prisen er nogle hundrede kroner højere – for du bliver mere glad for et godt resultat, du er tryg ved.

Det bør også tælle med i dine overvejelser, hvis advokaten er vant til at lave lige netop den type af opgaver, du faktisk står og søger hjælp til.

Skal du have berigtiget en bolighandel, og får du en henvendelse fra en boligadvokat der sjældent laver andet end at berigtige bolighandler, er sandsynligheden for et godt resultat med denne boligadvokat også alt andet lige større.

Hvad koster en billig advokat så?

Vi ville gerne her på siden kunne give dig en direkte pris på, hvad en billig advokat så koster.

Det tætteste vi kan komme er, at en timeløn på omkring 1.500 kroner er i den lave ende for de fleste advokater.

Det fortæller bare ikke dig, hvor meget du så kommer til at betale.

Men vi kan desværre ikke hjælpe dig videre, da prisen afhænger af, hvor meget arbejde du har brug for at få udført.

Har du en opgave du ønsker en pris på anbefaler vi, at du ved hjælp af formularen til JUF.dk herover kan indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Du er også velkommen til at stille en kommentar til indlægget herunder og så vil vi efter bedste evne søge at besvare.